XSite Content Management Platform - XSite News CMS
home | mapa | kontakt |
XSite.com.hr
Vezano
Izdvajamo
Vidi Web Top 100 internet natječaj 2006.
Hrvatski veterinarski institut
Dvorci.hr
Nikola Tesla - 150 godina genija
DUZS.hr
Predstavljen novi medicinski portal Mojdoktor.hr
Navijači NK Rijeke su zadovoljni!
XSite Developer aplikacija - besplatno!
Predstavljena XSite Platforma
Partneri: ključ uspjeha
Enter Europe
Časopis Mreža recenzirao XSite News
Anketa
Predstavljen novi medicinski portal Mojdoktor.hr
Jučer je, (1.12.05) u Novinarskom domu u Zagrebu, predstavljen novi internetski portal Moj doktor, koji je novost u povezivanju zdravstva sa suvremenim tehnologijama, te pruža 24-satnu dostupnost liječnika.
MojDoktor.hr portal je namijenjen svim građanima te članovima programa "Moj doktor" putem kojega mogu koristiti besplatne e-mail konzultacije s liječnikom, on-line organizaciju kućnih posjeta i patronažne njege novorođenčeta, besplatne e-mail obavijesti o rezultatima nalaza, on-line ugovaranje pregleda specijalista i pretraga, besplatno korištenje edukacijskih materijala te po prvi put osobni e-medicinski dnevnik u kojemu svi posjetitelji mogu pohraniti osobne medicinske podatke. 

MojDoktor.hr će svim posjetiteljima stranica http://www.mojdoktor.hr omogućiti savjetovanja pri odabiru kvalitetne specijalističke zdravstvene zaštite, drugo medicinsko mišljenje, savjetovanje te tumačenje nalaza i davanje mišljenja u vansudskim i sudskim sporovima od strane ovlaštenih sudskih vještaka, te osobnog sportskog trenera i savjetovanje o sportskoj prehrani.

"Zahvaljujući portalu Moj doktor, pacijenti će moći dobiti najbolju uslugu u najkraćem mogućem vremenu i na taj način izbjeći višednevna, pa čak i višetjedna ili višemjesečna čekanja na zdravstvenu uslugu", rekao je direktor projekta doktor Miroslav Harjaček na svečanoj promociji novog internetskog portala.

Zahvaljujući portalu "MojDoktor.hr", koji je nastao kao nasljednik projekta podržanog od Ministarstva znanosti omogućit će se aktivno sudjelovanje svakog korisnika u korištenju usluga na portalu, dinamički pristup znanju i informacijama vezanim uz zdravlje i bolest. Visoka razina dinamičnosti sadržaja na portalu je osigurana upotrebom vlastitog sustava za upravljanje sadržajem tepruža mogućnost uključivanja svakog pojedinog korisnika ili davatelja usluge u kreiranju sadržaja portala.

Moj doktor djelo je tvrtke Prosperus d.o.o, a zainteresirani posjetitelji na stranicama portala http://www.mojdoktor.hr, mogu se informirati o više o projektu.

Galerija slika Galerija slika
Download
Jeste li znali

.. da je XSite Developer aplikacija potpuno besplatna. Razvoj dinamičkih Web rješenja nikada nije bio jednostavniji niti financijski isplativiji.

Copyright © 2014, eVision informacijski sustavi d.o.o., Hrvatska. Sva prava pridržana.